Even voorstellen. 

Wij zijn Fred en Esther en hebben ons eind maart laten uitschrijven uit Nederland om ons in Slowakije te vestigen. 
We hebben de afgelopen 5 jaar met de camper door een deel van Europa gereisd waarvan het grootste deel door Tsjechië en Slowakije. 
Toen de kinderen nog klein waren kochten we een kajuitboot en zijn daarmee door Nederland gaan varen.  De kinderen werden ouder en de boot had veel onderhoud nodig dus hebben we hem verkocht en zijn we een paar jaar met het vliegtuig op vakantie geweest. 
Gambia en de Griekse eilanden hebben we bezocht. 
Omdat we dachten dat met een camper op pad gaan ook een leuke manier van reizen zou zijn kochten we een oude camper en gingen hier mee op pad.  De bedoeling was om het 3 jaar te proberen maar dat werden er 5. Hierna zouden we een iets nieuwere camper kopen maar tijdens onze tripjes door Slowakije kwamen we op het idee om iets voor ons zelf te gaan beginnen. 
We zijn op onderzoek uit geweest maar konden het niet echt vinden en dachten we laten het los als er iets komt dan komt het wel op ons pad.
In 2022 waren we met de camper op doorreis en zochten een camping voor 1 nacht. 
Fred raakte in gesprek met de eigenaar en zei tegen hem "zoiets zoeken wij ook", waarop hij zei,  deze camping komt te koop. 
En toen is het balletje gaan rollen. 
Ondertussen zijn wij dus de gelukkige eigenaren van deze mooie camping in het prachtige Slowakije. 
De natuur is overweldigend,  het leven betaalbaar, er wonen fijne mensen en het is dun bevolkt. 
Er is hier een prachtige plek gecreëerd die wij heel erg graag met jullie willen delen vandaar onze mini-camping en aibnb.
Wij willen er voor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken en hopen dat u zich net zo fijn voelt als wij. 
U bent van harte welkom op Camping Moongarden. 
We hopen u spoedig te mogen verwelkomen...
Fred en Esther