Even voorstellen.

 

Wij zijn Wim en Ellen en hebben in 2009 Nederland vaarwel gezegd,hebben ons laten uitschrijven en zijn 4 jaar onderweg geweest.Wij hebben 59 landen bezocht en hebben ook in al deze landen gekampeerd.

Onze reis ging naar het zuiden van europa waar wij in zuid Spanje de oversteek naar Afrika hebben gemaakt.Wij zijn heel West Afrika doorgereisd tot aan Kaapstad in Zuid Afrika.Van hier via het oosten helemaal omhoog en in Sudan weer de oversteek naar Saudi Arabie gemaakt en door Jordanie en Syrie naar Turkije.

Vanuit Turkije zijn wij door Iran en Pakistan naar India en Nepal gereisd. Uiteindelijk besluiten we terug te rijden naar Europa door Bulgarije en Roemenie en stranden we in Slowakije. Wat nu???

 

 

 

 Slowakije is een prachtig land met fijne mensen,het leven is er nog betaalbaar een overweldigende natuur en dun bevolkt.Dit alles maakt dat wij hier inmiddels 5 jaar vertoeven en het nog steeds heel erg naar onze zin hebben.

Wij hebben hier een plekje gecreeerd waar niets moet behalve je prettig voelen .Deze plek willen wij maar al te graag met u delen, vandaar onze mini camping en airbnb.

Met al onze kampeer ervaringen zijn we ervan overtuigd dat het u aan niets zal ontbreken en hopen wij dat u zich hier ook net zo fijn voelt als wij.

U bent van harte welkom bij Moongarden.

 

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen  :               Ellen en Wim.